به گزارش ميراث آريا (chtn) به نقل از روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، هومان نارنجيها در ادامه همايش که صبح امروز در مجموعه فرهنگي شقايق برگزار شد، عدم آشنايي خانواده ها با مکانيسم هاي کسب مهارت و تعليم و تربيت را زمينه ساز گسترش ابتلا فرزندان به ناهنجاري هاي اجتماعي دانست و افزود: والدين علي رغم گرفتاري هاي روز افزون بايد براي جلوگيري از لغزش و ابتلا فرزندان خود توانمند باشند.

مدير کل امور فرهنگي و پيشگيري ستاد اظهار داشت: پدران و مادران مي بايست علايم و زمينه هاي ناهنجاريها بوي‍ژه مواد مخدر را بشناسند و براي مقابله با آن به کسب مهارت بپردازند.

نارنجيها با اعلام آمادگي دفتر فرهنگي و پيشگيري ستاد براي برگزاري دوره هاي آموزش تخصصي رابطين پيشگيري اظهار اميدواري کرد: با تعامل سازنده سازمان هاي مردم نهاد و انجمن اوليا و مربيان مي توان به نتايج مثبتي در اين امر رسيد.

خادميان، قائم مقام وزير و رئيس سازمان انجمن اولياء و مرببان وزارت آموزش و پرورش يکي از شرکت کنندگان در اين همايش گفت: تعليم و تربيت غرب، قابليت تربيت انسانهاي متعالي را ندارد و اين يک تقليد غير هوشمندانه و ناقص است که تاثيري در تربيت جوانان نخواهد داشت.

وي با اعلام آمادگي انجمن اولياء و مربيان براي همکاري با ساير دستگاه ها و سازمان هاي مردم نهاد گفت: محور قرار گرفتن خانواده در برنامه هاي تربيتي و آموزشي در انجمن اولياء و مربيان يک ضرورت جدي است که بايد در راس کار انجمن ها قرار گيرد.

همچنين در اين همايش مرادي يک از اساتيد حوزه تعليم و تربيت، خانواده را خيرخواه ترين نهاد تربيتي دانست و گفت: بر اساس خردورزي و عقلانيت مي توان روشهاي منطقي و تربيتي را طراحي و انسان هايي متناسب با نيازهاي امروز و فردا تربيت کرد.

وي افزود: مهرورزي و عاطفه نبايد مانع کسب مهارت و توانمندي فرزندان شود زيرا اين اتفاق باعث مي شود فرزندان بدون مهارت هاي فردي و اجتماعي تربيت شوند./100

انتهای پیام/

کد خبر 1388021448